Προφίλ

bitrinabitrina3

 

 

 

Η ιστορία

Η ιστορία της επιχείρησής μας ξεκινάει το 1968, όταν ο Μιχάλης Βασιλειάδης δημιούργησε την δική του εταιρεία διαθέτοντας στο κοινό διακοσμητικά είδη, αναμνηστικού κυρίως περιεχομένου, αλλά και ότι είχε σχέση με την διακόσμηση ρούχων όπως πούλιες και χάντρες. Χρόνια αργότερα ανέλαβαν τα παιδιά του, ο Νίκος και η Μάρω, οι οποίοι επικεντρώθηκαν σε ότι αφορά το ρούχο.

 

Προσωπικά

Μετά ο 1994 με την παρότρυνση του Νίκου και της Μάρως , οι οποίοι ήταν νονοί μου, άρχισα να τους βοηθάω τα καλοκαίρια και στις διακοπές του σχολείου. Κι ενώ στην αρχή ήταν ένα παιχνίδι για μένα ανάμεσα σε χρώματα, διαφορετικά σχήματα και υλικά, τον Οκτώβρη του 2004 με την στήριξη της οικογένειάς μου αποφάσισα να αγοράσω την επιχείρηση. Έτσι άρχισα να ασχολούμαι επαγγελματικά πλέον με το εμπόριο έχοντας ως εφόδιο όσες γνώσεις κατάφερε να μου μεταλαμπαδεύσει ο Νίκος (η Μάρω πέθανε το 2000).

 

Η νέα εταιρεία

Το μόνο που άλλαξε στην νέα πλέον εταιρεία ήταν το όνομά της. Το στυλ των υλικών και η νοοτροπία παρέμειναν ίδια. Σκοπός μας ήταν από την αρχή να μπορούμε να ικανοποιούμε τόσο το κοινό της λιανικής, όσο και της χονδρικής πώλησης σε ότι αφορά κυρίως το ρούχο. Έτσι μπορούμε να μιλάμε για ένα μεγάλο εύρος χρωματολογίου σε αρκετές ποσότητες. Τα υλικά μας ωστόσο έχουν εμπλουτιστεί. Υπάρχει μεγάλη γκάμα σε μεταλλικά στοιχεία, κατάλληλα για γούρια, πασχαλινές λαμπάδες, μπομπονιέρες και κοσμήματα. Ακόμη διαθέτουμε αρκετά σχέδια σε τσέχικα κρύσταλλα ,αλλά και κρύσταλλα Swarovski τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως για νυφικά, κοσμήματα και εργόχειρα. Πρόσφατα επεκταθήκαμε στον χώρο του εργόχειρου με ειδικά διακοσμητικά κορδόνια, σουτάζ, δαντέλες, χρυσοκλωστές, αλλά και κλωστές για το ράψιμο της χάντρας ή των strass. Τα υπόλοιπα υλικά μας θα τα βρείτε στην στήλη με τα προϊόντα μας.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να ανανεώνουμε τακτικά τα υλικά , τα χρώματα και τα σχέδιά μας σύμφωνα με τις προτάσεις της μόδας. Προσπαθούμε βάζοντας και λίγο από την προσωπική μας αισθητική να διαλέγουμε μαζί με τους πελάτες μας το καλύτερο δυνατό για τις δημιουργίες τους, έτσι ώστε να μένουμε όλοι ικανοποιημένοι.